SLOVO MINI MATURANTOV

“Mi smo mini maturanti, iz vrtca bomo šli.

Saj  že maksi smo postali, v šolo bomo šli.”

Tako se je slišala himna še ene generacije mini maturantov naše enote, ki se je od vrtca uradno poslovila v torek, 11.6. 2019.

V dopoldanskih urah so se poslovili od svojih mlajših vrtčevskih prijateljev in vzgojiteljic. Pripravili so kratek kulturni program, v okviru katerega so zapeli nekaj pesmi, med drugim tudi himno Mi smo mini maturanti, in zaplesali ples Pika Nogavička. Tudi mlajši vrtčevski otroci so svojim starejšim prijateljem polepšali dopoldne s pesmimi in deklamacijami, ki so se jih naučili v tem šolskem letu in so jim še posebej všeč, ob koncu druženja pa so vsi skupaj tudi zaplesali.

Popoldne pa  je bil rezerviran za starše, ki so jih ob uradnem slovesu povabili na skupno druženje v vrtec. Na glave so si ponosno nadeli maturantske kape, kot so to storili že dopoldne, a zdaj je šlo zares. Staršem so pripravili krajši kulturni program ter se s pesmijo, deklamacijami in plesom poslovili od vrtčevskih dni. Ob koncu prijetnega popoldneva so se posladkali še z muffini in sokom, nato pa so se z maturantsko kapo na glavi in diplomo v roki skupaj s starši odpravili proti domu.

Jeseni pa pogumno novim dogodivščinam naproti. Srečno pot!

Zapisala Zala Gabrovec

 

 

 

 

 

 

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja